Bloggers Ενωμένοι, Ποτέ Νικημένοι

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2008

Κράτος και Παρακράτος

(αναδημοσίευση από τον Πυρίσπορο)

Ο Υποστράτηγος Κ. Κωνσταντινίδης μας δίνει μια σαφή και μεστή περιγραφή της μορφής του παρακράτους και της πορεία του. Ποιοι είναι οι ηγήτορες του και ποιοι οι σκοποί τους. Όποιος βαριέται να διαβάζει την Ιστορία αλλά παρόλα αυτά θέλει να έχει μια σαφή εικόνα, το παρακάτω κείμενο είναι το ενδεδειγμένο.


Η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο, πρέπει να ξεκαθαρίσει.

Από την λήξη του Β! ΠΠ ώς το 1967, στη χώρα μας έδρασε το εγκληματικό παρακράτος των Αγγλο-Αμερικανών, των Ανακτόρων, του ΙΔΕΑ, το οποίον ήλεγχε την Ελλάδα από τα παρασκήνια. Όλα εκείνα τα χρόνια το κράτος της Δεξιάς συνεργάζετο αρμονικά με το παρακράτος και κέρδιζε τις στημένες εκλογικές αναμετρήσεις και χτυπούσε το λαϊκό κίνημα.

Μετά την 21ην Απριλίου 1967 το Παρακράτος εκείνο έγινε το «Κράτος της Χούντας» και έβαλε την Ελλάδα και την Δημοκρατία στο γύψο επί μια 7ετία.


Μετά την πτώση της Δικτατορίας το 1974, ξεφύτρωσε δειλά- δειλά ένα νέο με την μορφή:

α/
Της Τρομοκρατικής Οργάνωσης της 17Ν . Η πορεία της όλα εκείνα τα χρόνια ώς την αυτοδιάλυσή της είναι γνωστή. Η δήθεν σύλληψη των μελών της είναι μέγα ψεύδος. Η κεφαλή έμεινε ανέπαφη και στην φυλακή κλείσθηκαν ένια κατώτερα στελέχη της.

β/ Των Αναρχικών και των δήθεν Αριστερίστικων και Αριστερών οργανώσεων, που τελούν κάτω από τον υψηλό έλεγχο του ίδιου κέντρου εξουσίας. Κατ’ ουσίαν έγινε μετάλλαξη του Παρακράτους εκείνου σε νέο προσαρμοσμένο στους καιρούς της Μεταπολίτευσης και της διάλυσης της Σοβιετικής Ενώσεως. Οι Αναρχικοί κάτω από διάφορες ονομασίες πρωτοστατούσαν στις εκδηλώσεις των κοινωνικών δυνάμεων, έτσι ώστε να προκαλούν σύγχυση, χάος, φόβο, αλλά και την αντίδραση της Αστυνομίας, όχι σε βάρος των γνωστών-άγνωστων ταραξιών, αλλά πάντα σε βάρος των διεκδικητικών τάξεων, (όπως λ.χ. απεργών, εργαζομένων, φοιτητών, ομάδων που εξέφραζαν διαφορετικές απόψεις κ.α.)

Οι αναρχικοί κουκουλοφόροι στόχο τους είχαν:

α/ τις πορείες της εργατικής τάξης ,

β/τις παραγωγικές τάξεις, (όπως λ.χ εμπόρους, τράπεζες, εταιρείες, τουρισμό κ.α.)

γ/ το φοιτητικό κίνημα και

δ/ τα όργανα της τάξεως και την ησυχία του τόπου.

Οι εκάστοτε κυβερνήσεις ανεξαρτήτως κόμματος εξουσίας ή στην αντιπολίτευση, έδειξαν σκανδαλώδη ανοχή που έφθανε ως τα όρια της πολιτικής συνεργασίας με τους αναρχικούς, διότι εμπόδιζαν το κοινωνικό κίνημα να εκφρασθεί και φαλκίδευε την προβολή των αιτημάτων του μέσω των ΜΜΕ.

Ιδιαίτερη ευθύνη έχει το ΠΑΣΟΚ στα πρώτα στάδια της δημιουργίας του. Τούτο διατηρούσε συγγενικούς δεσμούς με τους αναρχικούς, ένεκα της κοινής αντιδικτατορικής δράσεως των. Όμως ο ΣΥΝ συνδέθηκε επί μονίμου βάσεως ιδεολογικά και συναισθηματικά με τους αναρχικούς. Τους αγκάλιασε, τους στήριξε ιδεολογικά και επέτρεψε υπόγειες διαδρομές μεταξύ των αναρχικών οργανώσεων και του ΣΥΝ.

Η δράση των Αναρχικών υπήρξε ολέθρια για το κοινωνικό κίνημα, την οικονομική ανάπτυξη και την Παιδεία μας. Και τούτο διότι τα ΜΜΕ πάντα αγνοούσαν την ουσία των κοινωνικών αιτημάτων και παρουσίαζαν μόνον την οχλοκρατική και τρομοκρατική δράση των αναρχικών. Ώς το 2003 το Παρακράτος των Αναρχικών έδρασε παράλληλα με το Παρακράτος της Τρομοκρατίας ( 17Ν ) και οι πληροφορίες έφεραν ταύτα ως συγκοινωνούντα δοχεία, κυρίως για την στρατολόγηση των στελεχών της 17Ν από τον χώρο των Αναρχικών. Όμως είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η στρατηγική τούτων εχαράσσετο από κάποια υψηλότερη αρχή.

Το παρακράτος έχει έξωθεν διασυνδέσεις.
Ο σκοπός και οι επιδιώξεις του είναι:

1/ Ο έλεγχος και η χειραγώγηση της κοινής γνώμης.

2/ Η παρεμπόδιση του συνδικαλιστικού κινήματος.

3/ Ο έλεγχος του φοιτητικού και μαθητικού κινήματος.

4/ Ο εκφοβισμός και η παράλυση της Αστυνομίας, το ξεκουρέλιασμα νόμων και θεσμών.

5/ Η διάβρωση και διάλυση του Εθνικού Κράτους και απαξίωση του κέντρου της Αθήνας.

6/ Ο εκμαυλισμός της Νεολαίας (διάδοση αναρχίας, ναρκωτικών, πορνείας, κ.α.)

7/ Η αμφισβήτηση της Εδαφικής μας Ακεραιότητος (Εθνική μειοδοσία -συνηγορία υπέρ λαθρομεταναστευτών, βεβήλωση της σημαίας κ.α.)

8/ Η διάβρωση των διαχρονικών Αξιών (κάψιμο Ελληνικών κλασικών βιβλίων ).

9/ Η παρεμπόδιση της διακινήσεως των ιδεών στα ΑΕΙ, ΤΕΙ και Σχολεία και η υποβάθμιση της Παιδείας.

10/ Τέλος, η εξασθένιση της Δημοκρατίας σε βαθμό ώστε να ζει κάτω από τον φόβο του Παρακράτους.


Κοντολογίς το Παρακράτος αυτό μοιάζει με τα Ναζιστικά SS και τηρουμένων των αναλογιών συμπεριφέρεται όπως αυτά για την:

1/ Στερέωση της Σιωνιστικής Κατοχής στην Ελλάδα.

2/ Παρεμπόδιση Αναγεννήσεως και προόδου της Ελλάδος.

Ως γνωστόν η χώρα μας τελεί υπό Εβραίο-Μασονική Κατοχή, στυγνότερη όλων, με εξαίρεση εκείνης των ΗΠΑ. (Εκεί η κατάσταση είναι δυσβάστακτη. Ο Αμερικανικός λαός είναι το μεγαλύτερο θύμα αυτής της Κατοχής.) Η Σιωνιστική - πλουτοκρατική άρχουσα τάξη που ελέγχει τον κόσμο εχθρεύεται θανάσιμα τον Ελληνικό λαό και τον Ελληνικό Πολιτισμό, διότι αυτός εμπεριέχει: την Δημοκρατία, Ελευθερία, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Ειρήνη, Συνένωση - Συνεργασία των λαών, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Αξιοπρέπεια του Ατόμου, Διάλογο, Μέτρο (Μετριοπάθεια), Αμφισβήτηση, Ανεξιθρησκία, Οικολογία, το Ωραίο, την Αλήθεια, Επιστήμη - Τέχνη κλπ. Ακριβώς τα αντίθετα πρεσβεύει η Ιουδαιο-Μασονική και Σιωνιστική δογματική ιδεοληψία της Βίβλου και των Μυστικών Στοών (Μπίλντερμπεργκ, CFR, Τρίπλευρη Επιτροπή, των 40’ Σοφών, του Ανώτατου Ισραηλινού Συμβούλιου, του ECHELON , των Διεθνών Οργανώσεων, ΜΚΟ κλπ.) Είναι παράδοξο ότι η Ελλάς που έδωσε 1,3 δις Ευρώ για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων, αδυνατεί να ξηλώσει το Παρακράτος των Εξαρχείων. Αυτούς έπρεπε από καιρό να τους είχε στείλει σε κάποιο νησί προς αναμόρφωση, ώστε να ηρεμήσουμε. Προ παντός πρέπει να συμφωνήσουν τα κόμματα αν θέλουν την τάξη και ασφάλεια ή όχι.

Ένα πελώριο προπαγανδιστικό, τρομοκρατικό και εγκληματικό δίχτυ –του σιωνιστικού Όφεως- έχει κουλουριασθεί γύρω από τον πλανήτη μας και απειλεί τη ζωή μας. Το Ελληνικό Κράτος έχει καταλυθεί. Τα κόμματα της αριστεράς συνεργάζονται πολιτικά μαζί του. Ο Νόμος έχει περάσει στο Αναρχικό και στο Ιουδαιοχριστιανικό Παρακράτος. (Για αυτό θα γράψουμε αργότερα) Συνέλληνες οργανωθείτε για να αποτινάξουμε την ξένη Κατοχή. Η Τρομοκρατία και ο Φασισμός δεν θα περάσουν.

του Υποστρατήγου ε.α. K. Χ. Κωνσταντινίδη

Πηγή: ΠΥΡίΣΠΟΡΟΣ


10 σχόλια:

LOCKHEART είπε...

Σωστός ο υποστράτηγος ωραίο κείμενο..έχουμε πιάσει πλέον πάτο. Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

κανένας στρατιωτικός δεν είχε τα κότσια να κατέβει με τα τανκσ και να βάλει τάξη στο χάος???

νούλες γίνανε και οι στρατιωτικοί!

Γιάννης Τ11 είπε...

Iasie
η ria μου είπε για τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Σε πολλά συμφωνώ με το στρατηγό αλλά το κομμάτι της σιωνιστικής κατοχής και η γενικότερη συνομωσιολογία με ενοχλούν. Όχι γιατι δεν υφίστανται αλλά γιατί πάντα μια παρόμοια δικαιολογία θα μας κάνει να ησυχάζουμε. Φταίνε οι άλλοι, οι κόκκινοι, οι εβραίοι, οι εξωγήινοι κτλ. Αυτό που φταίει δεν είναι οι άλλοι, είμαστε εμείς. Ας είμαστε εμείς σωστοί και ας κάνουν ότι θέλουν οι εχθροί μας.
Οι γνωστοί άγνωστοι είναι η ίδια ιστορία με τα κουτσαβάκια. Όταν θα ρθει η ώρα όλο και κάποιος Μπαϊρακτάρης θα προκύψει.
Αν οι πατεράδες νοιάζονται για τα παιδιά τους, αυτά δε θα πάνε να τα σπάσουνε. Ας φτιάξουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειες μας και μετά βλέπουμε.
Όσο για σένα ανώνυμε οι στρατιώτες πολεμούν τους εχθρους της χώρας τους, προστατεύοντας παράλληλα το λαό της χώρας τους. Οι Έλληνες όσο κακοί και να είναι δεν είναι εχθροι του Ελληνικού Στρατού, είναι αυτοί που οι στρατιωτικοί ορκίστηκαν να προστατεύουν, με το αίμα τους. Και ειλικρινά πιστεύεις πως με ένα άρμα μάχης θα φτιάξεις καλύτερους πολίτες από ότι με ένα σχολείο;

Ιάσιος είπε...

Καλησπέρα LH
ωραίο και αληθινό το κείμενο. Ο πάτος είναι ακόμα μακριά.

Ιάσιος είπε...

@Γιάννης Τ11
ευχαριστώ για την επίσκεψη.

Η επιλογή του κειμένου για ανάρτηση έγινε γιατί εμπεριέχει τους παράγοντες εκείνους που ευθύνονται για την κατάπτωση της Χώρας.

Η Χώρα βάλλεται. Αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Η επίθεσης είναι εξωτερική, πρωτίστως. Βεβαίως, οι επιτιθέμενοι έχουν βρει συνεργάτες στο εσωτερικό (συνέχεια της παράδοσης βλέπεις).

Είναι επιτακτική η ανάγκη και καθήκον μας να αναλύσουμε την κατάσταση και να βρούμε τους ενόχους. Να αναλύσουμε τις τακτικές τους. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αμυνθούμε αποτελεσματικά. Η Γνώση είναι αυτή που θα μας δώσει καθαρά τον στόχο.

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου ότι πρέπει να είμαστε εμείς σωστοί. Όμως τι εστί αυτό; Πως καθορίζεις το τι είναι σωστό;
Διαφωνώ στο ας κάνουν οι άλλοι ότι θέλουν όταν τα βάζουν με τη Χώρα μου, την Οικογένεια μου, με τον Πολιτισμό και Παράδοση μου.

Αφού κι εσύ παραδέχεσαι ότι η Σιωνιστική κατοχή υφίσταται γιατί διαφωνείς; Είναι τυχαίο που κάποιοι δεν σταματούν να το φωνάζουν; Γιατί ενοχλείσαι από τη γενικότερη συνομωσιολογία;

Τα ερωτήματα δεν απευθύνονται μόνο σε σένα αλλά σε όλους.

Καλησπέρα.

Ιάσιος είπε...

Ανώνυμε

δεν νομίζω ότι ο ρόλος των στρατιωτικών είναι να βάζει τάξη στο χάος και μάλιστα με τανκς.

Ότι έχουν νουλέψει είναι αλήθεια.

Ας μας προστατέψουν απο τους εξωτερικούς ορκισμένους εχθρούς μας. Αυτός είναι ο πρωταρχικός τους ρόλος.

Γιάννης Τ11 είπε...

Ιάσιε
συμφωνώ, από ότι βλέπω, με τα περισσότερα από όσα λές. Για το θέμα μόνο των εχθρών θα σου απαντήσω με τη βοήθεια του Καβάφη

"Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μιά κάποια λύσις."

Βλέπεις μεγάλωσα ακούγοντας κάποιους ανθρώπους να μιλάνε για το κομμουνιστικό κίνδυνο. Τώρα που τα Σοβιέτ κατάρευσαν και τον Μαρξ τον ξέχασαν και οι Βορειοκορεάτες ακόμα, ξαφνικά οι ίδιοι, ανακάλυψαν τους Εβραίοσιωνιστές.

Όταν ψηφίζουμε ένα πολιτικό που μας κλέβει και διασύρει τη χώρα μας διεθνώς, οι Εβραίοι τι φταίνε;

Όταν μαθαίνουμε στα παιδιά μας να μην προσπαθούν, να βασίζονται στις πλάτες άλλων και στα ρουσφέτια, οι Εβραίοι τι φταίνε;

Τι είναι καλό; Αν είσαι χριστιανός η Αγιά Γραφή και η Ιερά Παράδοση σε καθοδηγούν. Αν όχι οι Αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς είναι αρκετά καλοί σύμβουλοι.

Ευχαριστώ και ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να ανταποδώσω τη φιλοξενία.

Ιάσιος είπε...

Χαίρομαι Γιάννη
γιατί συμφωνούμαι στα περισσότερα.

Να συμπληρώσω ότι ο κομμουνιστικός κίνδυνος με τον οποίο μεγαλώσαμε είναι εβραϊκό κατασκεύασμα. Εβραϊκό εννοώ Σιωνιστικό. Όπως και ο καπιταλισμός. Για να μην ξεφύγει κανένας από τον έλεγχο.

Ο Μάρξ, ο δημιουργός του Κομμουνιστικού Μανιφέστου ήταν εβραίος και για την Ιστορία υπήρξε φροντιστής των παιδιών της γνωστής εβραϊκής οικογενείας Philips (λάμπες). Πληρώθηκε αδρά για να γράψει το Μανιφέστο το οποίο με αιματοβαμμένη πίεση φυτεύτηκε στα μυαλά χιλιάδων, εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ο πολιτικός που μας κλέβει και μας διασύρει διεθνώς είναι πληρωμένος για αυτή του την δράση. Δράση που υπακούει στις Σιωνιστικές τακτικές. Μια απ' αυτές είναι ο εισοδισμός. Δηλαδή ο υπόγειος κεκαλύμένος τρόπος διήθησης του αντιπάλου. Έχουν εισχωρήσει προδότες στην πολιτική της Χώρας μας και είτε παρασκηνιακά είτε επί σκηνής (δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο) καθορίζουν την πορεία μας.

Η διαπαιδαγώγηση με βάση τη ρουσφετολογία, τον ωχαδερφισμό, την επί πτωμάτων εξέλιξη, η στήριξη στις πλάτες των άλλων και η παρασιτική αφαίμαξη οικείων και ξένων προς επιβίωση είναι επίσης Σιωνιστική τακτική. Εβραϊκή πατέντα. Διάβασε τα "ιερά" τους βιβλία.

Τι φταίνε άραγε οι εβραίοι;

Το καλό και η αλήθεια δεν χρειάζονται ιερά βιβλία για επιβεβαίωση. Η Αλήθεια όπως και το φως το Ηλίου είναι αυθύπαρκατα. Υπάρχουν είτε μας αρέσει είτε όχι. Είτε τα πιστεύουμε και τελούμε υπ' αυτών ή δεν τα πιστεύουμε και κρυβόμαστε σε σπηλιές με τα φώτα των κεριών (από τον φίλο μου τον Πυρίσπορο) της εγωπάθειας, του ψεύδους, του μίσους, των τύψεων και της προδοσίας.

Οι Αρχαίοι Έλληνες δεν είναι απλά καλοί σύμβουλοι.

Η Ιερά Παράδοση δεν είναι συνώνυμο της Αγίας Γραφής. Βεβαία, αυτό εξαρτάται από το τι λεξικό κουβαλάει ο καθένας μας, το τι ορισμούς δίνουμε στις λέξεις και με τι συνδέουμε αυτές τις έννοιες.

Στο δικό μου λεξικό, η Ιερά Παράδοσις δεν έχει σχέση με την παράδοση της, στα Ελληνικά μεταφρασμένης, εβραϊκής υποκουλτούρας. Ούτε έχει σχέση με τον χαμηλής διάστασης αιμοδιψή και απάνθρωπο ερπετόμορφο όν που αποκαλούν Θεό ή Γιαχβέ.

Υποστηρίζω για μια ακόμα φορά ότι, η Γνώση είναι απαραίτητη για τη διάλυση της θολούρας που τεχνηέντως μας έχουν καλύψει. Θολούρας matrixιανής δομής.

Δεν επιθυμώ υπό πίεση να αλλάξω τα πιστεύω κανενός. Απλά επιθυμώ όλοι μας να ψάξουμε μόνοι μας για ότι μας απασχολεί αντί να καθόμαστε στον καναπέ και να μας σερβίρουν και να μας ταίζουν από ένα menu που άλλοι κατέρτισαν.

Γιάννη, εγώ ευχαριστώ για την επίσκεψη σου και θα χαρώ σε μελλοντική φιλοξενία σου

Anemos είπε...

Ο πάτος είναι ακόμα μακρυά; Με τρομάζεις γιατρέ! Αλλά καλό είναι βέβαια να μας βάζεις και στη θέση μας που και που για να αντιλαμβανόμαστε που πατάμε και που βρισκόμαστε...
Καλημέρα!

Jimmy Kane είπε...

Ωραίο κείμενο. Αλλά να πω κάτι υπάρχουν κ ελεύθεροι "αναρχικοί" όπως εγώ. Στα χημικά απαντώ πάντα πίσω. Δεν το λέω για να πάρω κάτι πάνω μου αλλά γιατί δεν μου αρέσει η απολυτότητα. Και ναι όπως είπε ο Ανεμος έχουμε πιάσει πάτο. Σίγουρα.
Το να λέμε εικασίες εκ του ασφαλούς είναι σαν τα παράθυρα στα ΜΜΕ που σχολίαζαν τις πράξεις των αγροτών. Πήγε κ ο Γιωργάκης κ έφαγε κ αυτός χημικά. Σε λίγο θα μας πεί πως αγαπάει κ τους αναρχικούς. Αλλά όπως δεν είμαι εναντίων των εθνικιστών δεν είμαι κ εναντίων αυτών που πράτουν και δεν εννοώ τους παρακρατικούς, ούτε τους προβοκράτορες - μαλάκες-
Συγνώμη για την γλώσσα μου και το συντακτικό αλλά βρήκα ενδιαφέρον το μπλόγκ και γράφω από κιν....


Φίλοι μου bloggersΕνημέρωσηBlogs με ενδιαφέρον


Αγαπημένες μου αναρτήσεις

ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΟΝ, 28/11/2008

ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΟΝ, 14/11/2008

Lockheart, 29/8/2008

ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΟΝ, 28/8/2008

Εχετλαίος, 26/8/2008

Πυρίσπορος, 23/8/2008

Πυρίσπορος, 08/8/2008

Πυρίσπορος, 07/8/2008

Πυρίσπορος, 05/8/2008

Edelweiss, 31/7/2008

Πυρίσπορος, 20/7/2008

ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΟΝ, 20/7/2008

Πυρίσπορος, 27/6/2008

ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΟΝ, 26/6/2008

ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΟΝ, 24/6/2008

Πυρίσπορος, 24/6/2008

Αγαπημένο μου τετραδιάκι, 28/5/2008